Pentru ca cei care doresc să îndepărteze părul nedorit de pe corp să vină la tine de mai multe ori, este necesar să fie mulțumiți nu numai de tehnica ta de epilare, ci și de locul unde se desfășoară procedura. Prin urmare, să vorbim despre cum să vă pregătiți apartamentul pentru primirea clienților.

  1. Intimitate. Trebuie să fiți doar dvs și clienta. Fără soț, copii și bunici. Ideal pentru epilare ar fi, o cameră separată și izolată , de preferință cu o fereastră. Unii oameni folosesc foarte puțin – un colț din cameră, separat de o perdea. Dar, în opinia noastră, aceasta nu este deloc o opțiune.
  1. Curățenie. În primul rând, vorbim despre starea generală a apartamentului dumneavoastră. Poate că vor fi necesare câteva ajustări cosmetice înainte de a începe lucrul? Mai ales dacă tapetul este vopsit și se dezlipește în unele locuri, există pete pe tavan, linoleum este deteriorat. Nu este nevoie de o renovare completă a interiorului, trebuie doar să asigurați un aspect îngrijit și igienic.

Apropo, este recomandabil să evaluați cum arată scara dvs. dacă locuiți într-o clădire de apartamente. Cel puțin pe etajul dvs., înșurubați un bec nou, dacă cel vechi este ars, ștergeți desenele de pe pereți, spălați podeaua. Discutați cu o companie de cleaning referitor la o menajeră, dacă nu aveți una în bloc. Aceasta este o investiție necesară în munca ulterioară – nimănui nu îi va plăcea să meargă la un meșter acasă dacă la intrarea în scară este un miros neplăcut.

Și, desigur, curățenia în cabinetului în sine este importantă. Fără praf, firimituri sau pene de la perne. Ventilați, aspirați și umidificați în mod regulat camera. Îndepărtați tot ce nu este necesar, lăsați doar ceea ce este necesar pentru epilare:produse pentru epilare, materiale de unică folosință, instrumente, pat, scaun/e, masă.

Blocul sanitar. Nu contează dacă este separat sau comun – atât toaleta, cât și baia ar trebui să fie foarte curate. În timpul programării, clientul va avea probabil nevoie de ele. Nu este necesar un design extravagant, ci doar o lumină bună, fără murdărie, mirosuri, lucruri inutile.

  1. Duș igienic în baie. Dacă nu îl aveți, nu e grav,  dar este un ajutor semnificativ atât pentru meșter, cât și pentru client – toate manipulările igienice necesare, cu el pot fi efectuate rapid și fără eforturi mari.
  1. Fără mirosuri de mâncare. La primirea clienților, casa nu ar trebui să miroase a mâncare. Uni nu vor acorda atenție, dar cei mai mulți dintre ei e puțin probabil să agreeze mirosurile străine. Prin urmare, separați timpul pentru gătit și timpul pentru epilare. Aerisirea regulată și curățarea umedă de asemenea vor contribui la o aromă cât mai plăcută.
  2. Fără prezența animalelor de companie. Când primiți clienți, aceștia nu ar trebui să fie deranjați de animalele de companie. Pisicile și câinii sunt foarte drăguți, dar epilarea este o procedură cosmetică care are un efect asupra pelii. Clientul dvs are tot dreptul să nu vadă animale lângă el, chiar și numai pentru că îi este frică de bolile pe care le pot purta.

Echipament. Procedura trebuie efectuată pe pat, nu pe canapele. Astfel vă va fi mai convenabil să abordați clienta din unghiuri diferite și va fi mai plăcut pentru ea să se întindă pe o piesă de mobilier special concepută pentru epilare. La cursurile de epilare, profesorii vă vor spune că nu toată lumea se simte confortabil stând întinsă pe o suprafață plană, așa că ar trebui să vă gândiți să achiziționați un pat cu o spetează care se ridică. Și, de asemenea, să fie reglabil după înălțime – pentru a fi mai comod și pentru dvs.

Similar Posts

Lasă un răspuns