Dacă ați decis deja să vă câștigați existența făcând epilare sau abia vă gândiți acum la lucrul acesta – să calculăm cât costă deschiderea unui cabinet de epilare acasă.

DE CE DEPIND COSTURILE DESCHIDERII UNUI CABINET?

  • Să începem cu faptul că deschiderea unui cabinet acasă este cea mai ieftină opțiune posibilă ( mai ieftin este doar să mergeți la clienți). Nu plătiți chirie sau angajați și, în mod normal, se reduc foarte mult costurile.
  • Starea camerei. Să presupunem că apartamentul dvs. are un fel de reparații minime, electricitatea este conectată, există o alimentare cu apă curentă, cu apă caldă și un sistem de canalizare. Dar acest lucru nu este suficient pentru confortul clientului și pentru respectarea standardelor sanitare.

Pentru a veni la dumneavoastră din nou și din nou, pentru a vă recomanda rudelor și prietenilor, ca meșter în epilare aveți nevoie de o cameră izolată și o baie în apropiere. Camera trebuie să aibă pereții curați (lavabili), o podea curată, uniformă, cu un strat lavabil (fără covor), fără mobilier ponosit, o fereastră cu jaluzele, o ventilație bună, eventual aer condiționat.

Cel mai bine este dacă restul apartamentului nu contrastează ca aspect cu camera de epilare. Astfel, costul deschiderii unui salon de casă depinde în mare măsură de starea inițială a apartamentului dvs. și de necesitatea reparațiilor.

  • Costul echipamentului. Doar pasta de zahăr nu este suficientă. Aveți nevoie de o canapea specială: cu tetiere, cu spațiu pentru picioare, ușor de spălat, mobilă. Aveți nevoie aparate pentru a încălzi pasta de zahăr. Este necesară o lampă suficient de puternică, astfel încât meșterul să poată vedea clar întreaga suprafață pentru prelucrare. De asemenea, veți avea nevoie de un sterilizator pentru instrumentele reutilizabile. Aveți nevoie de un dulap pentru produse cosmetice, de o masă în care sunt așezate instrumentele, de un scaun pe care clientul să poată sta în așteptarea începerii procedurii. Și, de asemenea, un cuier în care își va atârna hainele exterioare. Pe scurt-un cabinet acasă costă bani.
  • Costul instruirii. Chiar dacă aveți deja unele abilități de îndepărtare a părului, acest lucru nu este suficient pentru a fi solicitat ca profesionist, trebuie să învățați tehnici de viteză de la specialiști și abilitatea de a lucra pe piele diferită și cu diferite tipuri de păr.

Există multe cursuri pentru meșteri în epilare, școli și academii de sugaring, care oferă cantitatea necesară de cunoștințe teoretice și ajută la aplicarea lor în practică. Costul instruirii variază de la școală la școală, dar puteți afla ordinea unor astfel de cursuri pe pagina noastră.

  • Costul consumabilelor. Acestea includ nu numai pasta de zahăr sau ceară, ci și talcul, care se aplică înainte de epilare, o varietate de loțiuni și creme care calmează pielea, antiseptice care ameliorează iritația. La fel, pensete și spatule de unică folosință, mănuși, chiloți pentru epilarea zonei bikini, benzi, prostiri de unică folosință, care acoperă canapeaua. O cantitate destul de mare de consumabile, al căror stoc trebuie să fie realimentat în mod regulat.

CUM SĂ REDUCEȚI COSTURILE DESCHIDERII UNUI CABINET DE EPILARE ACASĂ?

  • Nu cumpărați prea mult, cel puțin la început. Luați doar ceea ce aveți exact nevoie. Poate că afacerea nu va funcționa, poate că nu vă va plăcea sau vor exista unele circumstanțe dificile. Atunci cel puțin pierderile dvs. monetare nu vor deveni deosebit de mari.
  • Nu cumpărați echipamente scumpe. Dacă vă veți promova, va fi posibil să ”actualizați” totul -să cumpărați cele mai noi și mai moderne aparate de sterilizare, topitoare de ceară etc., dar pentru moment, este suficient ceva simplu.
  • Atunci când vă echipați cabinetul acasă, luați cele mai populare produse, nu „exclusive” și „unice” și cu atât mai mult nu vă străduiți să faceți totul la comandă. Deoarece astfel de echipamente sunt ușor de vândut dacă nu funcționează.

Deci, dacă vorbim despre echipamentul minim necesar pentru începerea unei afaceri, atunci acesta vă va costa aproximativ 700-900 USD. După cum sa menționat mai sus, costul deschiderii unui salon de epilare la domiciliu poate varia în funcție de condițiile inițiale.

Similar Posts

Lasă un răspuns